Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

SERVICII SI SOLUTII PENTRU ELIMINAREA DAUNATORILOR

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

Garantia calitatii la Compania DDD

Ne dorim sa indeplinim cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri, asa ca incontinuu ne preocupam sa oferim cele mai eficiente servicii. Compania DDD pune accent pe calitatea serviciilor pe care le presteaza, astfel ca toti operatorii nostri sunt autorizati si calificati.

Substantele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, iar ca provenienta utilizam atat substante autohtone cat si din import. Pentru ca lucrarile sa se execute in cele mai bune conditii, am achizitionat aparatura profesionala de generatie noua.

Ca si persoana juridica, indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, semnand un contract cu Compania DDD, aveti contractual garantia, ca pe toata perioada colaborarii, vom interveni ori de cate ori este nevoie pentru a elimina definitiv daunatorii. Ne obligam contractual ca in maxim 48 de ore lucratoare de la sesizarea telefonica, sau in scris, sa remediem cu titlu gratuit problema aparuta!

Vrem sa avem numai clienti multumiti si asta se poate realiza doar prin prestarea de servicii profesionale eficiente.
Experienta ne-a invatat ca doar prin calitate putem sa ne facem remarcati.

Garantia calitatii se reflecta, in acest domeniu, in procentul de lucrari care se refac din cauza ineficientei.
Putem sa ne mandrim cu faptul ca, statistic vorbind, Compania DDD are o rata de sub 0.7% refaceri din numarul total de lucrari, ceea ce inseamna ca mai putin de o interventie dintr-o suta este ineficienta.


Daunatorii nu dorm niciodata. Nici operatorii nostri!
Daca daunatorii revin, revenim si noi!
GRATUIT!