Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Compania DDD Bucuresti, Ilfov, Firma Servicii Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE Restaurante

Conform reglementarilor legale in vigoare (Ordinul 82/09.03.2015 al ANRSC) dezinsectia se executa lunar si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil alimentar iar deratizarea, cel putin o data pe trimestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar, pentru operatorii economici cu profil alimentar.

In functie de solicitari si de utilitate, Compania DDD poate executa lucrarile de dezinsectie prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate ULV – generatoare de ceata rece, terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda, amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

Pentru prestarea serviciilor de deratizare, se vor utiliza capcane adezive cu atractant alimentar si capcane mecanice. Momelile raticide se vor utiliza doar acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru (in exteriorul cladirilor).

Va aducem la cunostinta ca Unitatea Protejata – Compania DDD poate presta aceste servicii in regim de unitate protejata cu operatori DDD autorizati si echipamente profesionale de ultima generatie.

Substantele utilizate nu sunt corozive, nu pateaza, nu au miros, nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald dupa uscare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de alimentatie publica.

Pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor, expertii Companiei DDD recomanda efectuarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in spatiile deschise din jurul cladirilor.

Serviciile se vor presta doar in urma programarilor stabilite de comun acord pentru a nu ingreuna activitatea beneficiarilor, de preferinta dupa terminarea activitatii, pentru a lasa substantele insecticide sa actioneze pana a doua zi dimineata, cand se spala pardoselile.

Pentru a evita aparitia eventualelor focare, va recomandam sa efectuati lucrari de curatenie si de indepartare a rezidurilor care favorizeaza dezvoltarea microbilor si aparitia insectelor parazite si rozatoarelor.

Compania DDD ofera garantie pentru serviciile prestate pe toata perioada contractuala, lucrarile suplimentare, punctuale, se vor efectua in termen de maxim 48 de ore de la primirea solicitatii scrise din partea beneficiarului.

Pentru o colaborare cat mai buna va punem la dispozitie un cont securizat cu parola pentru a putea sa va conectati pe site-ul nostru unde puteti gasi toate facturile emise pentru dumneavoastra, toate procesele verbale de executie a lucrarilor pe care le puteti descarca in cazul in care va sunt solicitate de catre autoritati si accesul la arhiva dumneavoastra este ingreunat, precum si o sectiune unde puteti face platile direct pe site.

Mai jos va prezentam cateva recomandari din partea clientilor cu care colaboram