Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Compania DDD Bucuresti, Ilfov, Firma Servicii Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DEZINSECTIE DERATIZARE DEZINFECTII Birouri

Proprietarii de cladiri de birouri pot cadea foarte des in capcana, crezand ca daca in spatiile pe care le administreaza nu exista surse de alimentare pentru paraziti, acestia nu pot aparea.

Experienta ne-a demonstrat insa contrariul! Parazitii migreaza in cautarea surselor de alimentare, pot fi transportati fara voie in genti sau pe haine de persoanele care isi desfasoara activitatea in cladire si pot aparea focare oriunde.
Daunele pricinuite de eventualele infestari pot fi majoare deoarece in lipsa alimentelor se vor hrani cu hartie din dosarele depozitate in arhive.
Tratamentele de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate preventiv va vor scuti de aceste neplaceri si veti beneficia de o monitorizare continua doar in cadrul unui CONTRACT DDD.
Pentru a beneficia de un CONTRACT DDD trebuie sa contactati o societate autorizata pentru prestarea acestor servicii, societate care va poate oferi siguranta ca spatiul dumneavoastra nu o sa fie invadat de insecte, rozatoare si nu va fi un focar pentru raspandirea virusurilor in colectivitate.

Pentru o colaborare cat mai buna va punem la dispozitie un cont securizat cu parola pentru a putea sa va conectati pe site-ul nostru unde puteti gasi toate facturile emise pentru dumneavoastra, toate procesele verbale de executie a lucrarilor pe care le puteti descarca in cazul in care va sunt solocitate de catre autoritati si accesul la arhiva dumneavoastra este ingreunat, precum si o sectiune unde puteti face platile direct pe site.

Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinanta va rugam sa ne contactati la adresa de email office@companiaddd.ro sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon 021/9662.