Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

OFERTA " Vino cu vecinu' "

VINO CU VECINU’ SI AVETI AMANDOI 10% DISCOUNT!

              Te confrunti cu prezenta rozatoarelor sau a insectelor? L-ai auzit pe vecinul tau ca se plange  de aceeasi problema?Ai nevoie de interventia unui profesionist!

                Apeleaza 0219662 si  in decursul unei singure deplasari, actionam la tine  si la vecinul si BENEFICIATI DE UN DISCOUNT DE 10% AMANDOI!!!

                Gandacii, fie ca sunt de bucatarie sau de canalizare, au intotdeauna tendinta de a migra. Daca se efectueaza o dezinsectie in locuinta ta,  exista riscul ca o parte din gandaci sa migreze la vecini, iar cu timpul sa revina la tine. Ca sa nu te “trezesti” din nou cu musafirii nepoftiti, iti dam un pont: sa faci dezinsectia o data cu vecinul.

                In cazul deratizarii (combaterea rozatoarelor) pentru spatiile exterioare, exista posibilitatea ca problemele sa apara de la vecini, si atunci recomandarea noastra ar fi ca impreuna cu interventia de deratizare pentru spatiul tau sa se faca si o interventie de deratizare si la vecini. Si atunci eliminam din start factorii externi care ar putea afecta atat rezultatul deratizarii, cat si reaparitia rozatoarelor.