Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DEZINSECTIE DERATIZARE Apartamente & Asociatii

Asociatiile de proprietari se confrunta in general cu probleme legate de insecte parazite si rozatoare datorita salubrizarii defectuase a subsolurilor.

In momentul in care acesti paraziti vor epuiza sursele de hrana din subsoluri, va vor invada apartamentele.
Va recomandam ca dupa ce veti efectua salubrizarea subsolurilor si a spatiilor de depozitare a resturilor menajere (ghene), care sunt o alta sursa importanta de hrana pentru paraziti, sa contactati o societate autorizata sa presteze servicii de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE, in vederea efectuarii lucrarilor specifice.

Mentinerea curateniei in spatiile in care pot aparea focare este foarte importanta deoarece interventiile DDD se pot dovedi inutile in conditiile in care daunatorii isi pot procura hrana in continuare din aceleasi spatii.
Compania DDD recomanda monitorizarea continua a situatiei, disponibila in cadrul unui CONTRACT DDD anual, care este mai avantajos si din punct de vedere financiar pentru asociatiile de locatari decat interventiile ocazionale, ce pot fi mult mai costisitoare in cazul unei infestari masive.

Pentru o colaborare cat mai buna va punem la dispozitie un cont securizat cu parola pentru a putea sa va conectati pe site-ul nostru unde puteti gasi toate facturile emise pentru dumneavoastra, toate procesele verbale de executie a lucrarilor pe care le puteti descarca in cazul in care va sunt solicitate de catre autoritati si accesul la arhiva dumneavoastra este ingreunat, precum si o sectiune unde puteti face platile direct pe site.

Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinanta va rugam sa ne contactati la adresa de email office@companiaddd.ro sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon 021/9662.