Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

SERVICII SI SOLUTII PENTRU ELIMINAREA DAUNATORILOR

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

Combaterea tantarilor

Combaterea tantarilor este parte integranta a procesului de dezinsectie si nu trebuie tratat cu superficialitate, legislatia actuala in domeniu reglementand efectuarea lucrarilor de dezinsectie lunar pentru unitatile de alimentatie publica, unitati sanitare si trimestrial pentru alte tipuri de unitati comerciale.


Tratamentul preventiv impotriva tantarilor este recomandat de specialistii nostri deoarece confera mai multe avantaje afacerii dumneavoastra:
– Pretul pentru tratamentul preventiv este mult mai scazut decat pentru tratamentul curativ;
– Aparitia tantarilor poate provoca neplaceri clientilor care va frecventeaza unitatile;
– In cazul unor eventuale reclamatii, societatile de dezinsectie sunt cele care vor raspunde in fata autoritatilor, nu dumneavoastra.


Tratamentul pentru combaterea tantatilor se executa prin procedee specifice de pulverizare, nebulizare si termonebulizare.
Toate operatiunile se efectueaza cu aparatura si substante profesionale care sunt manipulate de personal autorizat si instruit.
Substantele folosite pentru combaterea tantarilor sunt atat autohtone, cat si din import si nu sunt daunatoare pentru oameni si animalele de companie.


Operatiunile se vor executa numai dupa ce un expert in domeniu va viziona unitatea si va concepe un plan de tratament specific pentru unitatea dumneavoastra.


In cadrul unui contract DDD anual beneficiati de garantie pentru lucrarile efectuate pe toata durata contractului.