Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

Tarife servicii DDD persoane juridice

Prestarea serviciilor DDD (deratizare, dezinsectie si dezinfectie) este obligatorie pentru orice persoana juridica!

Periodicitatea executarii acestor lucrari este reglementata de legislatia in vigoare astfel:

In segmentul alimentatiei publice si in unitatile sanitare serviciile de dezinsectie se presteaza lunar si ori de cate ori este nevoie, iar serviciile de deratizare se presteaza ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de o data la 3 luni.

Pentru restul activitatilor comerciale ale tuturor persoanelor juridice frecventa serviciilor de dezinsectie impusa de legislatia in vigoare este de o data la trei luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unor focare iar serviciile de deratizare se presteaza ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de o data la sase luni!

Odata ce ati semnat un contract de colaborare pentru prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie cu COMPANIA DDD, venim in sprijinul persoanelor juridice cu planuri de tratament personalizate, rapoarte, trenduri in functie de specificul activitatii sale, sau in functie de tipul de daunator ce se constata a fi prezent in locatiile vizate, astfel incat, pe toata perioada contractuala, problema cu daunatorii ramane in grija noastra, a expertilor!

Odata ce ati semnat un contract de colaborare pentru prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie cu COMPANIA DDD, venim in sprijinul persoanelor juridice cu planuri de:

 tratament personalizate,

 rapoarte, trenduri in functie de specificul activitatii sale, sau in functie de tipul de daunator ce se constata a fi prezent in locatiile vizate, astfel incat, pe toata perioada contractuala, problema cu daunatorii ramane in grija noastra, a expertilor!

Actiune – respectam solutia identificata in pasul 2 personalizata pe baza stiintifica, ne asumam promisiunea si o implementam intocmai cu echipa specializata cu expertiza in ceea ce priveste orice tip de daunator. De asemenea, lucram cu tehnologie de ultima ora.

Preventie – pe parcursul inspectiilor tehnice periodice, specialistii nostri monitorizeaza toate posibilele activitati ale daunatorilor, cauta conditii favorabile daunatorilor si se asigura ca proiectul de lucru este cel mai eficient. Protectia continua este axata pe preventie si pe gasirea potentialelor focare si a punctelor de acces ale daunatorilor. Scopul nostru ca toate interventiile ulterioare sa aiba caracter preventiv si nu curativ.

Datorita modului de lucru prin procesul A.S.A.P, folosim statii de monitorizare cu ajutorul carora identificam doua lucruri – tipul de daunator si gradul de infestare, astfel in pasii de solutionare si de actiune in functie de rezultatele analizei aplicam specific si bazat pe informatii stiintifice substanta insecticida.

Astfel garantam:

–           evitarea utilizarii de substante chimice intr-un mod neprofesionist;

–          solutionam si actionam inteligent, minimalizand risipirea substantelor si protejand astfel mediul.

Toate substantele folosite de firma noastre sunt avizate Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A.

 Protejarea ecosferei prin folosirea substantelor ce contin solventi in mod responsabil si eficient.

 Incinerarea tuturor recipientelor folosite in procedurile DDD.

 Acces online non-stop la documentele obligatorii prin lege accesand platforma noastra: www.0219662.ro/login/

                                                SERVICII DE BIODEZINFECTIE- PRET lei/ INTERVENTIE

TARIFE SERVICII DDD – INSTITUTII PUBLICE DE STAT

Tarifele pentru societatile cu capital de stat, se regasesc in SEAP, unde ne puteti gasi dupa denumirea completa a societatii SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL, pentru codurile CPV ale operatiunilor pe care le desfasuram:

COD CPV 90923000-3 Servicii deratizare

COD CPV 90921000-9 Servicii de dezinfectie si dezinsectie

COD CPV 90922000-6 Servicii de deparazitare

Tarifele operatiunilor pot fi consultate accesand site-ul www.e-licitatie.ro.

Avem cont deschis la TREZORERIA STATULUI SECTOR 3

IBAN: RO59TREZ7035069XXX014922

TARIFE SERVICII DDD PERSOANE FIZICE

Dezinfectia se realizeaza prin nebulizarea cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) – generatoare de ceata rece, la aplicare se obțin picaturi de la 30 μ pana la 300 μ diametru, ceea ce asigura acoperirea completa a suprafetelor tratate!

Dezinfectia se realizeaza ori de cate ori este nevoie neutralizand rapid agentii patogeni. Dezinfectia este o interventie de contact, care distruge toti virusii prezenti in spatiile tratate intr-o perioada de timp cuprinsa intre 10-30 minute, in functie de tipul agentului patogen si de concentratia aplicabila pentru fiecare tip de infestare in parte, conform indicatiilor din fisa tehnica a produsului dezinfectant.

Toate produsele folosite de CompaniaDDD:

–          sunt vizate de Ministerul Sanatatii;

–          au un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni;

–          au actiune bactericida, fungica, virucida, sporicidal, micobactericid

–          sistemul BioNocolyse are eficacitate pe Clostridium Dificile in 30 min – testata prin nebulizare

DEZINSECTIA CHIMICA INTERIOR + EXTERIOR

1. In functie de gradul de infestare sunt recomandate 2 etape de dezinsectie, de regula, dezinsectia cand este facuta cu titlul curativ, trebuie facuta in doua etape la intervalul precizat pentru fiecare daunator in parte. In prima etapa se intervine asupra insectelor vii, mature iar in cea de a doua etapa asupra puilor abia iesiti din oua. Nici un insecticid nu intervine asupra oualelor, si din cauza aceasta este recomandata dezinsectia in 2 etape.

2. In cazul infestarii cu mai multe tipuri de daunatori NU SE CUMULEAZA TARIFELE, se va lua in calcul tariful cel mai mare pentru un singur daunator semnalat(vizat).

3. Se ofera un DISCOUNT DE 10% atunci cand se vor executa servicii de dezinsectie atat la interior cat si la exterior, din suma tarifelor aferente. De exemplu:

                Sa presupunem ca solicitati o dezinsectie contra gandacilor de canalizare atat la interior cat si la exterior, astfel:

– pentru o casa cu suprafata cuprinsa intre 251-400mp = 300 lei/ etapa;

– suprafata exteriora este cuprinsa intre 101-250mp = 200 lei/ etapa.

Tariful cumulat este de 500 lei/ etapa- la acest tarif aplicam DISCOUNT-UL DE 10%= 500 lei – 10%= 450 LEI TARIF FINAL/ ETAPA. 

                Sa presupunem ca solicitati o dezinsectie contra purilor atat la interior cat si la exterior, astfel:

– Casa/Vila pana in 250mp= 230 lei/ etapa;

– suprafata exteriora este cuprinsa intre 251-500mp= 320lei/ etapa.

Tariful cumulat este de 550 lei/ etapa- la acest tarif aplicam DISCOUNT-UL DE 10%= 550 lei – 10%= 495 lei TARIF FINAL/ ETAPA.

                Sa presupunem ca solicitati o dezinsectie contra tantarilor atat la interior cat si la exterior, astfel:

– Casa/Vila pana in 250mp= 220 lei/ etapa;

– suprafata exterioara cuprinsa intre 501-750mp= 380 lei/ etapa.

Tariful cumulat este de 600lei/ etapa- la acest tarif aplicam DISCOUNT-UL DE 10%= 600 lei- 10%= 540lei TARIF FINAL/ ETAPA. 

4. Tarifele includ: consultanta de specialitate, deplasare, manopera, substantele si materialele folosite, feedback.

5. Garantia lucrarilor este de 30 de zile dupa cea de a doua etapa.

6. NU SE OFERA GARANTIE daca:

                – nu se respecta intervalul dintre cele 2 etape;

                – suprafetele tratate sunt spalate( curatate) in mai putin de 6-8 ore de la momentul finalizarii interventiei;

                – in locatiile tratate gradul de igiena nu este corespunzator;

                – in cazul insectelor zburatoare nu sunt montate plase contra insectelor la geamuri si se constata ca usile de acces in locatii stau                             permanent deschise;

                – in cazul interventiilor de combatere a puricilor, sunt constatate in locatie, prezenta animalelor posibil purtatoare de purici (soareci, sobolani, caini si pisici netratate corespunzator)

SFATURI:

  • Mentineti un grad de igiena corespunzator al locatiilor, atat interioare cat si exterioare; depozitati gunoiul menajer in saci de plastic, pubele, ghene;
  • Incercati pe cat de mult posibil sa evitati acumularile de apa care pot favoriza inmultirea insectelor zburatoare.

DERATIZARE CHIMICA SAU MECANICA INTERIOR + EXTERIOR

Daca exista un grad de infestare mediu sau mic, pentru o suprafata cuprinsa intre 251-500mp trebuiesc montate 5 statii de intoxicare, astfel tariful este urmatorul: 5 statii x (25 lei/ statie + 25lei alimentare/statie)= 250 lei/ etapa.

Daca deratizarea se va face in mai multe etape, tariful de 250 lei este valabil doar pentru prima etapa. In celelalte etape, practic vom tarifa doar alimentarea statiior cu substanta raticida, astfel tariful va fi urmatorul: 5 statii x 25 lei alimentare= 125 lei/etapa.

–          Daca exista un grad de infestare mare, pentru o suprafata cuprinsa intre 101-250mp trebuiesc montate 8 statii de intoxicare, astfel tariful este urmatorul: 8 statii x (25 lei/ statie + 25lei alimentare/statie)= 400 lei/etapa.

Daca deratizarea se va face in mai multe etape, tariful de 400 lei este valabil doar pentru prima etapa. In celelalte etape, practic vom tarifa doar alimentarea statiilor cu substanta raticida, astfel tariful va fi urmatorul: 8 statii x 25 lei alimentare/ statie= 200 lei/etapa.

–          Daca efectuati deratizarea cu titlul preventiv pe o suprafata cuprinsa intre 51-100mp trebuiesc montate 3 statii de intoxicare, astfel tariful este urmatorul: 3 statii x (25 lei/ statie + 25lei alimentare/statie)= 150 lei/etapa.

Daca deratizarea se va face in mai multe etape, tariful de 150 lei este valabil pentru prima etapa. In celelalte etape, practic vom tarifa doar alimentarea statiilor cu substanta raticida, astfel: 3 statii x 25 lei alimentare/statie= 75 lei/ etapa.

–          In cazul in care aveti deja montate statiile de intoxicare, doar se vor alimenta cu substanta raticida- astfel se va tarifa doar alimentarea statiilor: 25 lei alimentare/statie.

1.       În funcție de gradul infestării se stabilesc numărul de intervenții de deratizare. De regulă deratizarea se face într-o singură etapă, dar dacă există un grad ridicat de infestare se recomanda 2 sau 3 etape la interval de 1-2 săptămâni. O operatiune completa de deratizare se finalizeaza atunci cand consumul de substanta raticida din statiile de intoxicare a incetat complet!

2.       Deratizarea, in functie de specificul locatiei se poate efectua atat chimic cat si ecologic.

–          Deratizarea chimica se realizeaza prin montarea statiilor de intoxicare, care se dispun intr-un sistem tip „bariera” pe perimetrul suprafetei care urmeaza a fi tratata, in jurul cladirilor cat si la caile de acces, dupa care se alimenteaza statiile cu substante raticide.

–          Deratizarea ecologica se realizeaza cu ajutorul stațiilor de monitorizare, capcane pe bază de adeziv cu atractant alimentar sau hormonal.

3.       Deratizarea exterioara – operatiunea consta in amplasarea substantei raticide in statii de intoxicare din material plastic, dotate cu sistem de inchidere cu cheie, pentru a putea evita accesul voit sau accidental atat al oamenilor, cat si al animalelor de companie. Durata de exploatare a statiilor de intoxicare este de maxim 5 – 7 ani, daca nu sunt vandalizate. Tariful este stabilit in functie de incadrarea locatiei la un grad de infestare( preventiv, mic/mediu sau mare). Costul unei statii de intoxicare( vezi poza 1) este de 25 de lei– aceasta ramanand in posesia dumneavoastra. Costul pentru alimentarea statiilor de intoxicare(vezi poza 2) cu substanta raticida a unei statii de intoxicare este de 25 lei/statie. In cazul in care in locatie exista statii de intoxicare atunci vom tarifa doar alimentarea acestora.

4.       Gradul de infestare cat si numarul de etape va fi stabilit de catre operatorii DDD, fie in urma unei evaluari, fie in urma primei etape de deratizare. In ceea ce priveste gradul de infestare, aceasta poate fi influentat de mai multe variabile, cum ar fi:

–          Specificul locatiei( daca exista vegetatie in exces sau nu)

–          Amplasarea locatiei(  vecinatati- daca exista surse de unde ar putea sa vina rozatoarele- camp, padure, fabrici, etc)

–          Zona in care se afla locatia;

GARANTIA de 30 de zile, incepe din momentul in care s-a constatat incetarea completa a consumului de substanta raticida!

5.       Combatarea șerpilor se face în 2 etape, la interval de 2 săptămâni. Șerpii se îndepărtează prin aplicarea unor substanțe repelente în zonele unde doriți să îi îndepărtați. În prima etapă se formează un cerc intrerupt (se aplica din 2 în 2 metri substanță repelentă, astfel incat serpii sa poata parasi zona) de jurul împrejurul locului vizat, iar în cea de a doua etapă se închide cercul, astfel incat șerpii nu vor mai pătrunde în zona vizată.

6.       Combaterea liliecilor sau a pasarilor se va face in urma unei evaluari a locatiei efectuata de catre operatorii DDD. Si in functie de ce se constata in urma evaluarii se va stabili si tariful interventiei.