Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

SERVICII SI SOLUTII PENTRU ELIMINAREA DAUNATORILOR

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

Combaterea gandacilor

Combaterea gandacilor este o parte integranta a procesului de dezinsectie si aceasta nu trebuie tratata cu superficialitate.
Conform legislatiei romane in vigoare , activitatea de dezinsectie este reglementata prin efectuarea, de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de odata pe luna in domenile de alimentatie publica ( restaurante, braserii, cofetarii, productie produse alimentare, panificatie, etc. ) si efectuarea de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de odata la 3 luni sau trimestrial pentru unitatile sanitare ( spitale, clinici medicale, cabinete medicale), unitatii de invatamant si alte activitati comerciale.

Aceste reglementari legislative , au fost emise in incercarea de a preveni invazia gandacilor in activitatile dumneavoastra. Tratamentul preventiv impotriva gandacilor este recomandat si de specialistii nostri deoarece confera mai multe avantaje afacerii dumneavoastra.

– Pretul pentru tratamentul preventiv este mult mai scazut decat pentru tratamentul curativ;
– Aparitia gandacilor poate provoca neplaceri clientilor care va frecventeaza unitatile;
– In cazul unor eventuale reclamatii ,societatea de dezinsectie este cea care va raspunde in fata autoritatilor, nu dumneavoastra.

Tratamentul pentru combaterea gandacilor se executa prin procedee specifice de pulverizare, substantele se vor aplica in zonele pe care specialistii DDD le considera vitale pentru eficacitatea masurilor de combatere . Tratamente specifice pentru combatarea gandacilor ar fi : tratamentul cu capcane cu adeziv pe baza de feromoni si atractanti alimentari ; tratamentul cu gel insecticide ; tratamentul prin pulverizare cu insecticid.

Toate operatiunile se efectueaza cu aparatura si substante profesionale care sunt manipulate de personal autorizat si instruit.
Substantele profesionale folosite pentru combaterea gandacilor sunt de cea mai buna calitate, avizate de Ministerul Sanatatii , acestea nefiind daunatoare oamenilor si animalelor de companie.
Operatiunile se vor executa numai dupa ce un expert in domeniu va viziona unitatea si va concepe un plan de tratament specific pentru unitatea dumneavoastra.

In cadrul unui contract DDD anual beneficiati de garantie pentru lucrarile efectuate pe toata durata contractului.