Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la
021 9662
În funcție de gradul infestării se stabilesc numărul de intervenții de deratizare. De regulă deratizarea se face într-o singură etapă, dar dacă există un grad ridicat de infestare se recomanda 2 sau 3 etape la interval de 1-2 săptămâni. O operatiune completa de deratizare se finalizeaza atunci cand consumul de substanta raticida din statiile de intoxicare a incetat complet!
Deratizarea, in functie de specificul locatiei se poate efectua atat chimic cat si ecologic.
Deratizarea chimica se realizeaza prin montarea statiilor de intoxicare, care se dispun intr-un sistem tip “bariera” pe perimetrul suprafetei care urmeaza a fi tratata, in jurul cladirilor cat si la caile de acces, dupa care se alimenteaza statiile cu substante raticide.
Deratizarea ecologica se realizeaza cu ajutorul stațiilor de monitorizare, capcane pe bază de adeziv cu atractant alimentar sau hormonal.
Deratizarea exterioara – operatiunea consta in amplasarea substantei raticide in statii de intoxicare din material plastic, dotate cu sistem de inchidere cu cheie, pentru a putea evita accesul voit sau accidental atat al oamenilor, cat si al animalelor de companie. Durata de exploatare a statiilor de intoxicare este de maxim 5 – 7 ani, daca nu sunt vandalizate. Tariful este stabilit in functie de incadrarea locatiei la un grad de infestare (preventiv, mic/mediu sau mare). Costul unei statii de intoxicare este de 25 de lei– aceasta ramanand in posesia dumneavoastra. Costul pentru alimentarea statiilor de intoxicare cu substanta raticida a unei statii de intoxicare este de 25 lei/statie. In cazul in care in locatie exista statii de intoxicare atunci vom tarifa doar alimentarea acestora.
Gradul de infestare cat si numarul de etape va fi stabilit de catre operatorii DDD, fie in urma unei evaluari, fie in urma primei etape de deratizare. In ceea ce priveste gradul de infestare, aceasta poate fi influentat de mai multe variabile, cum ar fi:
– Specificul locatiei (daca exista vegetatie in exces sau nu)
– Amplasarea locatiei;
– Zona in care se afla locatia;
– Vecinatatile locatiei (daca exista surse de unde ar putea sa vina rozatoarele- camp, padure, fabrici, etc)
GARANTIA de 30 de zile, incepe din momentul in care s-a constatat incetarea completa a consumului de substanta raticida!
Combaterea șerpilor se face în 2 etape, la interval de 2 săptămâni. Șerpii se îndepărtează prin aplicarea unor substanțe repelente în zonele unde doriți să îi îndepărtați. În prima etapă se formează un cerc intrerupt (se aplica din 2 în 2 metri substanță repelentă, astfel incat serpii sa poata parasi zona) de jurul împrejurul locului vizat, iar în cea de a doua etapă se închide cercul, astfel incat șerpii nu vor mai pătrunde în zona vizată.
Combaterea liliecilor sau a pasarilor se va face in urma unei evaluari a locatiei efectuata de catre operatorii DDD. Si in functie de ce se constata in urma evaluarii se va stabili si tariful interventiei.