Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE Scoli si Gradinite

Conform reglementarilor legale in vigoare (Ordinul 82/09.03.2015 al ANRSC) dezinsectia se executa trimestrial si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale institutiilor publice si spatiile comune închise ale cladirilor iar deratizarea cel putin o data pe semestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

In functie de solicitari si de utilitate, Compania DDD poate executa lucrarile de dezinsectie prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate ULV – generatoare de ceata rece, terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda, amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

Pentru prestarea serviciilor de deratizare, se vor utiliza atat momeli raticide, cat si capcane adezive si mecanice. Momelile raticide se vor utiliza doar acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru.

Avand in vedere ca in randul copiilor aflati in colectivitati circula frecvent boli contagioase (varicela, rujeola, scarlatina, oreion, viroze), un procent important din serviciile pe care le prestam in scoli si gradinite sunt cele de dezinfectie. Pentru dezinfectie se utilizeaza dezinfectanti profesionali care se vor pulveriza cu aparate ULV – generatoare de ceata rece.

Va aducem la cunostinta ca Unitatea Protejata – Compania DDD poate presta aceste servicii in regim de unitate protejata cu operatori DDD autorizati si echipamente profesionale de ultima generatie.

Substantele utilizate nu sunt corozive, nu pateaza, nu au miros, nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald dupa uscare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de invatamant.

Pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor, expertii Companiei DDD recomanda efectuarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in spatiile deschise din jurul unitatilor de invatamant.

Serviciile se vor presta doar in urma programarilor stabilite de comun acord pentru a nu ingreuna activitatea beneficiarilor.

Pentru a evita aparitia eventualelor focare, va recomandam sa efectuati lucrari de curatenie si de indepartare a reziduurilor care favorizeaza dezvoltarea microbilor si aparitia insectelor parazite si rozatoarelor.

Compania DDD ofera garantie pentru serviciile prestate pe toata perioada contractuala, lucrarile suplimentare, punctuale, se vor efectua in termen de maxim 48 de ore de la primirea solicitatii scrise din partea beneficiarului.

Tarifele si procedurile dupa codurile CPV 90921000-9 , 90923000-3 , 90670000-4 se regasesc si in catalogul electronic din SICAP iar societatea noastra o regasiti dupa denumirea SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL.

Tarifele nu includ TVA.

Societatea are cont deschis la Trezoreria Sector 3, Bucuresti. Acceptam termene de plata de 30 de zile!

Pentru detalii simona.neagu@companiaddd.ro sau tel: 021.9662 tarif normal