Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE Prelucrarea Produselor Alimentare

Procesarea si ambalarea produselor alimentare au nevoie de o atentie deosebita deoarece orice mica neglijenta poate duce la infestari ale consumatorilor cu diferse afectiuni, fapt ce se va rasfrange cu consecinte grave asupra societatii dumneavoastra.

Pentru a pastra spatiile de procesare si ambalare in conditii optime din punct de vedere al securitatii alimentelor aveti nevoie sa efectuati tratamente de DEZINSECTIE, DEZINFEIE SI DERATIZARE periodice.

Tratamentele DDD trebuie aplicate conform unui plan specific pentru fiecare situatie pentru a fi eficiente.
Singurele persoane care pot concepe un astfel de plan sunt care sunt specialistii in domeniu, iar interventiile eficiente sunt executate numai de societati autorizate.

In cadrul unui CONTRACT DDD anual puteti beneficia de plan de tratament, tratament preventiv,interventii periodice, monitorizare si garantie pentru lucrarile efectuate cu un efort financiar mult mai mic decat in cazul in care solicitati interventii ocazionale prilejuite de infestarimajore.

Pentru o colaborare caqt mai buna va punem la dispozitie un cont securizat cu parola pentru a putea sa va conectati pe site-ul nostru unde puteti gasi toate facturile emise pentru dumneavoastra, toate procesele verbale de executie a lucrarilor pe care le puteti descarca in cazul in care va sunt solocitate de catre autoritati si accesul la arhiva dumneavoastra este ingreunat, precum si o sectiune unde puteti face platile direct pe site.

Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email office@companiaddd.ro sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon 021/9662.