Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

Combaterea moliilor

Parte integranta a procesului de dezinsectie, combaterea moliilor nu trebuie neglijata.
Compania DDD pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune metode de exterminare a moliilor, care prin prezenta lor in spatiile destinate comertului cu materiale textile sau produse alimentare provenite din cereale pot aduce prejudicii majore prin deteriorarea produselor pe care le comercializati.

Dupa o evaluare prealabila a situatiei in care va aflati, efectuata de catre specialistii nostri, acestia vor concepe un plan de tratament eficient impotriva moliilor.

Va recomandam sa respectati indicatiile specialistilor pentru a beneficia de eficienta tratamentului.

Molia este de doua feluri:
– moliile de textile (sunt acei daunatori care se cuibaresc in hainele care au in textura lor lana, sintetic, etc)
– moliile de mancare (mici „fluturasi” care se intalnesc in camara unde sunt depozitate diverse produse alimentare gen faina, malai, etc.)

Fie ca e vorba de molia fainii, a porumbului, a merelor, a sfeclei, a zidurilor sau de haine, situatia este la fel de neplacuta: aceste zburatoare ataca si consuma fara exceptie diferite produse animale si vegetale. In fiecare an, prin martie-aprilie, femela fluture de molie depune, spun specialistii, in haine, faina, malai etc., in jur de 200 de oua de dimensiuni mici (0,3 – 0,7 mm). Dupa aproximativ 12 zile apar larvele, care traiesc 3 pana la 10 luni, timp in care se hranesc cu fibrele de lana, bumbac, matase din haine sau din covoare sau blanuri naturale.

In cazul in care se constata ca sunt zone infestate cu molii si se gasesc si larve ale acestora, este foarte important sa apelati la o firma specializata, deoarece informatiile pe care acesti specialisti le detin sunt foarte importante pentru exterminarea acestui tip de daunatori.

Interventia poate fi efectuata in doua moduri:
– Cu substante chimice, insecticide ce sunt pulverizate cu ajutorul ULV – Generator de ceata rece
– Capcane care pot fi montate in dulapuri, sertare, etc

Intotdeauna specialistii nostri vor alege varianta cea mai buna in functie de caz.