Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE Hoteluri

Pentru confortul dumneavoastra si al clientilor dumneavoastra, Compania DDD presteaza servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la cele mai inalte standarde cu aparatura si materiale profesionale.

Conform reglementarilor legale in vigoare (Ordinul 82/09.03.2015 al ANRSC) dezinsectia se executa trimestrial si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil nealimentar (camere, holuri, receptie) si lunar si ori de câte ori este nevoie, în spatiile închise ale operatorilor economici cu profil alimentar (restaurant, bucatarie), iar deratizarea – pentru operatorii economici cu profil nealimentar cel putin o data pe semestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar, iar pentru operatorii economici cu profil alimentar, cel putin o data pe trimestru si ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

In functie de solicitari si de utilitate, Compania DDD poate executa lucrarile de dezinsectie prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune, nebulizare cu aparate ULV – generatoare de ceata rece, terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda, amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

Compania DDD este singurul operator de servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare care executa lucrarile de dezinsectie impotriva plosnitelor de pat in 2 variante: chimic si ecologic. Avantajul metodei ecologice fiind acela ca imedat dupa interventie se pot exploata camerele in care s-a efectuat dezinsectia deoarece nu se pulverizeaza substanta insectcida!

De asemenea, societatea noastra este autorizata sa presteze servicii de deratizare si dezinfectie.

Pentru prestarea serviciilor de deratizare, se vor utiliza atat momeli raticide cat si capcane adezive si mecanice. Momelile raticide se vor utiliza doar acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru.

Pentru dezinfectie se vor utiliza dezinfectanti profesionali care se vor pulveriza cu aparate ULV  (generatoare de ceata rece).

Avand in vedere cele mentionate mai sus, va aducem la cunostinta ca Unitatea Protejata – Compania DDD poate presta aceste servicii in regim de unitate protejata cu operatori DDD autorizati si echipamente profesionale de ultima generatie.

Substantele utilizate nu sunt corozive, nu pateaza, nu au miros, nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald dupa uscare si sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de cazare.

Pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor, expertii Companiei DDD recomanda efectuarea serviciilor de dezinsectie si deratizare in spatiile deschise din jurul unitatilor hoteliere.

Serviciile se vor presta doar in urma programarilor stabilite de comun acord pentru a nu ingreuna activitatea beneficiarilor.

Compania DDD ofera garantie pentru serviciile prestate pe toata perioada contractuala, lucrarile suplimentare, punctuale, se vor efectua in termen de maxim 48 de ore de la primirea solicitatii scrise din partea beneficiarului.

Mai jos va prezentam cateva recomandari din partea colaboratorilor