Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Compania DDD Bucuresti, Ilfov, Firma Servicii Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE Magazine si Centre Comerciale

Datorita fluxului intens de persoane din magazinele de cartier si marile centre comerciale, pericolul de a intra in contact cu diferite bacterii si microbi este destul de mare.
De asemenea, prin comercializarea de produse alimentare exista pericolul de a aparea diversi paraziti, insecte si rozatoare, fiind atrasi de prezenta sursei de hrana in magazinul dumneavoastra.
Totodata, parazitii pot aparea si in magazine cu articole de mobilier (plosnite se pat) si magazine in care se comercializeaza articole de impracaminte si alte textile (molii).

Cu siguranta nu va doriti ca vreun client fidel sa observe prezenta vreunui parazit si astfel sa va sifoneze imaginea publica, de aceea recomandam efectuarea tratamentelor de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE, preventiv, pentru a pastra la distanta insectele si rozatoarele.

In cadrul unui CONTRACT DDD anual puteti beneficia de plan de tratament, tratament preventiv, interventii periodice, monitorizare si garantie pentru lucrarile efectuate cu un efort financiar mult mai mic decat in cazul in care solicitati interventii ocazionale prilejuite de infestari majore.

Pentru o colaborare cat mai buna va punem la dispozitie un cont securizat cu parola pentru a putea sa va conectati pe site-ul nostru unde puteti gasi toate facturile emise pentru dumneavoastra, toate procesele verbale de executie a lucrarilor pe care le puteti descarca in cazul in care va sunt solocitate de catre autoritati si accesul la arhiva dumneavoastra este ingreunat, precum si o sectiune unde puteti face platile direct pe site.

Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinanta va rugam sa ne contactati la adresa de email office@companiaddd.ro sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon 021/9662.