Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Compania DDD Bucuresti, Ilfov, Firma Servicii Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie

SERVICII SI SOLUTII PENTRU ELIMINAREA DAUNATORILOR

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

Combaterea mustelor

Combaterea mustelor este parte integranta a procesului de dezinsectie si nu trebuie tratat cu superficialitate, legislatia actuala in domeniu reglementand efectuarea lucrarilor de dezinsectie lunar pentru unitatile de alimentatie publica, unitati sanitare si trimestrial pentru alte tipuri de unitati comerciale.

Tratamentul preventiv impotriva mustelor este recomandat de specialistii nostri deoarece confera mai multe avantaje afacerii dumneavoastra:
– Pretul pentru tratamentul preventiv este mult mai scazut decat pentru tratamentul curativ;
– Aparitia mustelor poate provoca neplaceri clientilor care va frecventeaza unitatile;
– In cazul unor eventuale reclamatii societatile de dezinsectie sunt cele care vor raspunde in fata autoritatilor, nu dumneavoastra.

Tratamentul pentru combaterea mustelor se executa prin procedee specifice de pulverizare si pensulare, substantele se vor aplica pe pereti in locurile in care vor decide specialistii DDD.

Toate operatiunile se efectueaza cu aparatura si substante profesionale care sunt manipulate de personal autorizat si instruit.
Substantele folosite pentru combaterea mustelor sunt atat autohtone cat si din import si nu sunt daunatoare pentru oameni si animalele de companie.

Operatiunile se vor executa numai dupa ce un expert in domeniu va viziona unitatea si va concepe un plan de tratament specific pentru unitatea dumneavoastra.
In cadrul unui contract DDD anual beneficiati de garantie pentru lucrarile efectuate pe toata durata contractului.