Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Compania DDD Bucuresti, Ilfov, Firma Servicii Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie

Departamente comerciale

Consultare Gratuita

Completati formularul pentru a obtine o evaluare gratuita. Pentru un raspuns cat mai rapid, sunati la 
021 9662

DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE Institutii Publice

Oamenii isi petrec in general, intr-o zi, jumatate din timpul in care sunt activi, la serviciu.
Pentru a se putea concentra la ceea ce au de facut aici si a avea rezultate bune au nevoie de un mediu primitor.

Compania DDD va poate ajuta sa creeati aceste conditii prin efectuarea de tratamente de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE impotriva parazitilor care pot provoca neplaceri persoanelor care intra in contact cu insecte, rozatoare sau diverse bacterii si microbi care pot aparea in colectivitati mari de oameni.
Recomandam efectuarea tratamentelor preventive in detrimentul celor curative deoarece este mai eficient sa tratezi preventiv decat curativ atat financiar cat si practic.

In cadrul unui CONTRACT DDD monitorizarea si garantia tratamentului este continua in timp ce, in cazul unei interventii ocazionale, garantia este limitata in timp si monitorizarea inexistenta.
Serviciile noastre le puteti contracta prin sistemul SEAP, ca ofertant fiind specificat: „SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL”.

Pentru o colaborare cat mai buna va punem la dispozitie un cont securizat cu parola pentru a putea sa va conectati pe site-ul nostru unde puteti gasi toate facturile emise pentru dumneavoastra, toate procesele verbale de executie a lucrarilor pe care le puteti descarca in cazul in care va sunt solocitate de catre autoritati si accesul la arhiva dumneavoastra este ingreunat, precum si o sectiune unde puteti face platile direct pe site.

Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinanta va rugam sa ne contactati la adresa de email office@companiaddd.ro sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon 021/9662.