Tarife servicii DDD persoane fizice - DERATIZARE

Tarife servicii DDD persoane fizice - DERATIZARE

 

În funcție de gradul infestării se stabilesc numărul de intervenții de deratizare. De regulă deratizarea se face într-o singură etapă, dar dacă există un grad ridicat de infestare se recomanda 2 sau 3 etape la interval de 1-2 săptămâni. O operatiune completa de deratizare se finalizeaza atunci cand consumul de substanta raticida din statiile de intoxicare a incetat complet!

Deratizarea, in functie de specificul locatiei se poate efectua atat chimic cat si ecologic.

Deratizarea chimica se realizeaza prin montarea statiilor de intoxicare, care se dispun intr-un sistem tip “bariera” pe perimetrul suprafetei care urmeaza a fi tratata, in jurul cladirilor cat si la caile de acces, dupa care se alimenteaza statiile cu substante raticide.

Deratizarea ecologica se realizeaza cu ajutorul stațiilor de monitorizare, capcane pe bază de adeziv cu atractant alimentar sau hormonal.

Deratizarea exterioara - operatiunea consta in amplasarea substantei raticide in statii de intoxicare din material plastic, dotate cu sistem de inchidere cu cheie, pentru a putea evita accesul voit sau accidental atat al oamenilor, cat si al animalelor de companie. Durata de exploatare a statiilor de intoxicare este de maxim 5 – 7 ani, daca nu sunt vandalizate. Tariful este stabilit in functie de incadrarea locatiei la un grad de infestare (preventiv, mic/mediu sau mare). Costul unei statii de intoxicare este de 25 de lei- aceasta ramanand in posesia dumneavoastra. Costul pentru alimentarea statiilor de intoxicare cu substanta raticida a unei statii de intoxicare este de 25 lei/statie. In cazul in care in locatie exista statii de intoxicare atunci vom tarifa doar alimentarea acestora.

Gradul de infestare cat si numarul de etape va fi stabilit de catre operatorii DDD, fie in urma unei evaluari, fie in urma primei etape de deratizare. In ceea ce priveste gradul de infestare, aceasta poate fi influentat de mai multe variabile, cum ar fi:

-          Specificul locatiei (daca exista vegetatie in exces sau nu)

-          Amplasarea locatiei;

-          Zona in care se afla locatia;

-          Vecinatatile locatiei (daca exista surse de unde ar putea sa vina rozatoarele- camp, padure, fabrici, etc)

 

GARANTIA de 30 de zile, incepe din momentul in care s-a constatat incetarea completa a consumului de substanta raticida!

 

Combaterea șerpilor se face în 2 etape, la interval de 2 săptămâni. Șerpii se îndepărtează prin aplicarea unor substanțe repelente în zonele unde doriți să îi îndepărtați. În prima etapă se formează un cerc intrerupt (se aplica din 2 în 2 metri substanță repelentă, astfel incat serpii sa poata parasi zona) de jurul împrejurul locului vizat, iar în cea de a doua etapă se închide cercul, astfel incat șerpii nu vor mai pătrunde în zona vizată.

 Combaterea liliecilor sau a pasarilor se va face in urma unei evaluari a locatiei efectuata de catre operatorii DDD. Si in functie de ce se constata in urma evaluarii se va stabili si tariful interventiei.

 

Tarif servicii Deratizare- Pret lei/interventie

DERATIZARE

-DAUNATORI-

                                         INTERIOR

Garsoniera

Apartament 2 camere

Apartament 3 camere

Apartament 4 camere

Casa/Vila pana in 250mp

Casa/Vila intre 251- 400mp

SOARECI

180

200

220

250

280

350

SOBOLANI

180

200

220

250

280

350

 

                                                                                     

 

 

SUPRAFATA

EXTERIOARA

      DERATIZARE PREVENTIVA

        Numar de statii     

GRAD DE INFESTARE:MIC/MEDIU

          Numar de statii     

GRAD DE INFESTARE:MARE

        Numar de statii     

≤50mp

      2 buc

2 buc

     4 buc

50-100MP

      3 buc

3 buc

     6 buc

101-250MP

      4 buc

4 buc

     8 buc

251-500MP

      5 buc

5 buc

     10 buc

501-750MP

      7 buc

7 buc

     14 buc

751-1000MP

     10 buc

10 buc

     20 buc

> 1000MP

Se negociaza

Se negociaza

Se negociaza

  • ·         Costul statiei= 25 lei/buc;
  • ·         Costul alimentarii= 25 lei/statie.
  • ·         Tarifele CONTIN TVA!

Exemple de tarife:

-          Daca exista un grad de infestare mediu sau mic, pentru o suprafata cuprinsa intre 251-500mp trebuie montate 5 statii de intoxicare, astfel tariful este urmatorul: 5 statii x (25 lei/statie + 25 lei alimentare/statie)= 250 lei/etapa.

Daca deratizarea se va face in mai multe etape, tariful de 250 lei este valabil doar pentru prima etapa. In celelalte etape, practic vom tarifa doar alimentarea statiilor cu substanta raticida, astfel tariful va fi urmatorul: 5 statii x 25 lei alimentare= 125 lei/etapa.

 

-          Daca exista un grad de infestare mare, pentru o suprafata cuprinsa intre 101-250mp trebuie montate 8 statii de intoxicare, astfel tariful este urmatorul: 8 statii x (25 lei/ statie + 25 lei alimentare/statie)= 400 lei/etapa.

Daca deratizarea se va face in mai multe etape, tariful de 400 lei este valabil doar pentru prima etapa. In celelalte etape, practic vom tarifa doar alimentarea statiilor cu substanta raticida, astfel tariful va fi urmatorul: 8 statii x 25 lei alimentare/ statie= 200 lei/etapa.

 

-          Daca efectuati deratizarea cu titlul preventiv pe o suprafata cuprinsa intre 51-100mp trebuie montate 3 statii de intoxicare, astfel tariful este urmatorul: 3 statii x (25 lei/ statie + 25 lei alimentare/statie)= 150 lei/etapa.

Daca deratizarea se va face in mai multe etape, tariful de 150 lei este valabil pentru prima etapa. In celelalte etape, practic vom tarifa doar alimentarea statiilor cu substanta raticida, astfel: 3 statii x 25 lei alimentare/statie= 75 lei/etapa.

 

 

-          In cazul in care aveti deja montate statiile de intoxicare, doar se vor alimenta cu substanta raticida- astfel se va tarifa doar alimentarea statiilor: 25 lei alimentare/statie.