Compania DDD - Unitate Protejata

Compania DDD - Unitate Protejata

SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL - COMPANIA DDD este o societate cu capital exclusiv romanesc, ce a fost infiintata in anul 2011. Obiectul activitatii pe care o desfasuram este prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Am pornit la drum avand planuri si ambitii mari. Intr-un timp relativ scurt am reusit sa ne impunem pe piata de profil, iar compania a cunoscut o ascensiune la care am sperat inca de la inceput.

Dezvoltarea companiei a condus la la cresterea numarului de persoane angajate, la suplimentarea numarului de autovehicule existente in parcul auto propriu, precum si la deschiderea de noi puncte de lucru la Timisoara, Constanta si Targu Jiu.

Ca si Unitate Protejata am inceput sa activam din luna decembrie 2014, iar din luna februarie 2016 am primit autorizatia de functionare ca unitate protejata a Sectiei DDD Profesional. Acest lucru a venit ca o continuare fireasca a activitatilor incepute in anul 2011, pentru ca ne-am dorit sa ne implicam activ in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii. Nu a fost deloc usor, insa cu rabdare si ambitie am reusit sa facem exact ceea ce ne-am propus. Din 2014 si pana in prezent cel putin 12 persoane cu dizabilitati au fost angajate in cadrul companiei noastre, cu contracte de munca specifice gradului de handicap in care au fost incadrate clinic. Nu au existat situatii neplacute in care angajatii cu handicap sa fie discriminati sau dati la o parte de restul angajatilor companiei. Au facut parte din echipe de interventie cu cel putin 2 persoane fara handicap si au fost tratate la fel ca restul angajatilor.

In cele ce urmeaza dorim sa va prezentam posibilitatea achizitionarii serviciilor DDD prin prisma unitatii protejate, dar si avantajele de care va puteti bucura intr-un parteneriat cu compania noastra:

- Urmarim sa ne implicam activ si cat mai mult in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, iar dumneavoastra ne puteti ajuta in acest sens prin incheierea unui parteneriat reciproc avantajos, cu rezultate pozitive atat pentru persoanele cu handicap, cat si pentru societatile pe care le reprezentam.

- Toate actiunile pe care le intreprindem sunt direct proportionale cu nevoile si asteptarile dumneavoastra si de aceea garantam totala transparenta in ceea ce priveste implicarea persoanelor cu handicap in toate operatiunile pe care le efectuam.

- "FUNDATIA MOTIVATION ROMANIA" este partenerul care ne sprijina de fiecare data in demersurile noastre si se implica activ in integrarea persoanelor cu dizabilitati in colectivul Companiei DDD ori de cate ori ii solicitam ajutorul. Cei mai multi angajati ne-au fost recomandati de catre Fundatia Motivation Romania si s-au dovedit a fi persoane muncitoare si serioase, cu care am colaborat foarte bine.

- Deducerea fiscala (partiala sau integrala) este un alt aspect pozitiv al unei viitoare colaborari cu o unitate protejata.

 

Ce v-ar determina sa ne alegeti pe noi?

- Implicarea activa si continua a integrarii persoanelor cu handicap pe piata muncii

- Pe langa autorizarea de Unitate Protejata, emisa de catre Ministreul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice suntem autorizati sa prestam serviciile DDD pe segmentul nostru de activitate de catre Primaria Municipiului Bucuresti

- Aveti garantia serviciilor prestate conform standardelor de calitate ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

- Detinem toate certificarile si autorizatiile necesare desfasurarii in conditii legale a serviciilor DDD: SANEPID, Serviciul arme, explozivi si substante periculoase, DSV, DSP

- Din luna iunie 2016 suntem autorizati ANRSC clasa 1

Care sunt avantajele colaborarii cu Compania DDD?

- Transparenta totala a cheltuielilor. In acest fel veti avea siguranta ca banii destinati persoanelor cu nevoi speciale vor fi directionati si folositi exact in scopul pentru care au fost alocati.

- Veti avea un partener de incredere, serios si profesionist, preocupat in permanenta de respectarea legii si sigurantei colaboratorilor sai.

- Afacerea dumneavoastra nu va fi afectata sunt nici o forma de prezenta daunatorilor, atata vreme cat aveti incheiat un contract de colaborare ce respecta toate prevederile legale in vigoare. Conform legislatiei in vigoare, prestarea serviciilor de dezinsectie si deratizare este OBLIGATORIE pentru toti agentii economici, iar periodicitatea lucrarilor este reglementata de ANRSC prin Ordinul 82/ 2015 (articolele 105 si 106).

- Persoanele cu dizabilitati vor fi implicate activ in toate actiunile intreprinse de catre Compania DDD.

- Recomandarile partenerilor cu care lucram pe segmentul DDD- Unitate Protejata: ROSTAR, APANOVA, SERVICIUL DE AMBULANTA ILFOV, SANADOR, FAN COURIER, SODEXO, INTERNATIONAL HEALTHCARE SYSTEM (DIAVERUM), SINIAT, ANIMA SPECIALITY MEDICAL SERVICES, INSTITUTUL DE BIOLOGIE SI PATOLOGIE CELULARA" NICOLAE SIMIONESCU"

Beneficiile unui parteneriat cu Compania DDD

- Compania DDD este SINGURA firma autorizata DDD si Unitate Protejata la NIVEL NATIONAL

- Prestarea serviciilor conform graficului de lucrari, ce este parte integranta a contractului de colaborare- in acest fel avem atat control asupra daunatorilor, dar ne si asiguram de respectarea prevederilor legale in vigoare

- Stabilirea datei interventiei de comun acord si reconfirmarea telefonica sau in scris a programarii cu cel putin o zi inainte de efectuarea serviciilor, evitand astfel orice incident neplacut pentru dumneavoastra si activitatea pe care o desfasurati

- Garantie intre cele doua executii pe toata perioada derularii contractului, cu respectarea graficului de lucrari ce este parte integranta a contractului de colaborare

- Timp de rezolvare a situatiilor aparute in maxim 48 ore lucratoare de la momentul primirii sesizarii ( in scris sau telefonic), indiferent de zona in care este amplasat punctul de lucru

- Flexibilitate, in functie de programul de lucru al dumneavoastra

- Termen de plata de 30 zile lucratoare de la data emiterii facturii, in cazul achitarii prin ordin de plata- pentru facilitarea colaborarii cu institutiile de stat avem deschis si un cont la Trezorerie

- Suntem prezenti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP pe www.e-licitatie.ro unde putem fi gasiti dupa denumirea societatii noastre: SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL

- Call center pentru asistenta tehnica si operationala - apeland 0219662, numar cu tarif normal

- Decontarea partiala sau integrala a serviciilor DDD, in functie de suprafata in mp a punctului de lucru. Acest lucru se poate face in 2 moduri:

1. salariul de baza minim pe economie (1250 lei) x 4% x 50% x nr.total de angajati = 25 lei x nr total de angajati - suma deductibila lunar pentru achizitionarea de servicii prin unitate protejata.

2. Ofertarea/ mp a serviciilor DDD in functie de suprafata asupra careia urmeaza sa se actioneze. In acest fel veti avea controlul sumelor ce urmeaza a fi alocate pentru interventiile DDD si veti sti ce suma poate fi dedusa din fondul dedicat persoanelor cu handicap pentru serviciile DDD.