DEZINSECTIE DERATIZARE Apartamente & Asociatii

DEZINSECTIE DERATIZARE Apartamente & Asociatii

 

Asociatiile de proprietari se confrunta in general cu probleme legate de insecte parazite si rozatoare datorita salubrizarii defectuase a subsolurilor.

In momentul in care acesti paraziti vor epuiza sursele de hrana din subsoluri, va vor invada apartamentele.
Va recomanadm ca dupa ce veti efactua salubrizarea subsolurilor si a spatiilor de depozitare a resturilor menajere (ghene), care sunt o alta sursa importanta de hrana pentru paraziti, sa contactati o scietate autorizata sa presteze servicii de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE, in vederea efectuarii lucrarilor specifice.

Mentinerea curateniei in spatiile in care pot aparea focare este foarte importanta deoarece interventiile DDD se pot dovedi inutile in conditiile in care daunatorii isi pot procura hrana in continuare din aceleasi spatii.
Compania DDD recomanda monitorizarea continua a situatiei, monitorizare care este disponibila in cadrul unui CONTRACT DDD anual, care este mai avantajos si din punct de vedere financiar pentru asociatiile de locatari decat interventiile ocazionale, interventiile ocazionale prilejuite de infestari masive fiind mult mai costisitoare decat o monitorizare continua care are scop preventiv.

Pentru o cat mai buna colaborare va punem la dispozitie un cont securizat cu parola pentru a putea sa vaconectati pe site-ul nostru unde puteti gasi toate facturile emise pentru dumneavoastra, toate procesele verbale de executie a lucrarilor pe care le puteti descarca in cazul in care va sunt solocitate de catre autoritati si accesul la arhiva dumneavoastra este ingreunat, precum si o sectiune unde puteti face platile direct pe site.

Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email office@companiaddd.ro sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon 021/9662.